Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Kanonáda v Březůvkách nám vylepšila skóre

29.04.2019 | Roman Janeček

Zápas proti nepříjemnému soupeři z Březůvek se hrál už dopoledne, bylo chladno a zataženo, našim hráčům to ale nevadilo a utkání si užili.

Už v první minutě vyslal Filip Liška přesnou přihrávku na Karla Rapanta, jehož zakončení vyrazil domácí brankař. Ve 3. min. přišla obvyklá slabá chvilka, která provází začátky našich utkání. Nejprve domácí tvrdě vystřelili, ale jejich střelu vyrazil Tomáš Janošek. Při následující akci zahrál v pokutovém území jeden z našich obránců rukou. Penaltu domácí proměnili (1:0). V 15. min. unikali domácí sami na našeho brankaře, ten se jejich šance nezalekl a vyrazil ji na roh. V 16. min. předchozí situaci na druhé straně napodobil Dan Kocián, bohužel také bez gólu. Hra se přelévala ze strany na stranu a tak v 18. min. musí opět zasahovat Tomáš Janošek a i tentokrát spolehlivě situaci vyřeší. Ve 20. min. se k balonu dostal Jirka Sudolský, vystřelil a míč svůj pohyb zastavil až v síti soupeře, bylo vyrovnáno (1:1). O dvě minuty později rozehrával přímý kop Radek Vlachynský, který našel hlavu Jirky Sudolského - pěkný gól a vedení (1:2). Ve 32. min. se ve vyložené šanci na zadní tyči zjevil Martin Kníchal, bohužel zakončil nad soupeřovu bránu. Ve 44. min. to zkusil David Marholt. Jeho střela se kroutila pěkně, ale ne dost na to, aby zapadla do brány.

Po přestávce si první příležitost připsali domácí - po našem nepovedeném odkopu se vydali na rychlý protiútok, který ale ukončili nepřesnou střelou nad bránu hostí. Halenkovičtí si to nenechali líbit a tak hned ve 49. min. zazvonil Milan Stuchlík z dálky na břevno domácích. Přestože jsme měli více ze hry, Březůvky se nevzdávaly a z ojedinělých akcí hrozily srovnáním. Jedna taková byla k vidění v 55. min., jenže Tomáš Janošek byl tam, kde být měl. V 56. min. přesně centroval Martin Kníchal na Tomáše Režného, tomu ale radost překazil golman. V 58. min. jsme viděli další krásný kousek z dílny Dana Kociána. Křižná střela nebo to snad byl centr? Ať to bylo cokoliv, z rohu velkého vápna to proplachtilo nad hlavami hráčů včetně brankáře a zapadlo to těsně pod vinkl (1:3). Naši hráči si začali fotbal užívat a tak to má být. V 66. min. se ke střele dostal David Marholt, bohužel nic z toho. V 75. min. Dan Kocián předal míč Jirkovi Sudolskému a ten završil hattrick (1:4). V 76. min to zkusili domácí, ale po rohu hlavičkovali mimo naše brankové zařízení. V 85. min. další parádní akce v podání halenkovických - Karel Rapant zatáhl míč po křídle, nacentroval do vápna, kde čekal, hádejte kdo? Jasně, Jirka Sudolský a hádejte co? Jasně, Jirkův čtvrtý gól byl na světě (1:5). Domácí se sesypali a jejich nervozita je dovedla až ke zmatkům v obraně. Míč se díky jejich chybě dostal k naprosto klidnému Davidu Marholtovi, který uzavřel účet utkání do prázdné brány (1:6). Gól známým gestem, společně se spoluhráči, věnoval čerstvě narozenému synkovi.
Naši kluci mají za sebou další povedený zápas, ve kterém vše fungovalo tak, jak má. Po delší době se v týmu objevil Pavel Marholt, který naskočil do rozjetého vlaku naprosto bez problémů. Kloubouk dolů si zaslouží všichni hráči a to nejen za dobrý výkon, ale i za týmového ducha, který nad mužstvem vládl po celý zápas.

 
Aktuální články
Derby s Pohořelicemi přineslo překvapivý výsledek

Pouťové utkání, které se v posledních letech hrává mezi týmy Halenkovic a Pohořelic, přilákalo do fotbalového areálu na Záhumení...

 
Pouťový zápas přípravky

Oficiální soutěž přípravek nesestavuje svou tabulku, to ale vůbec neznamená, že její zápasy nemají náboj.

 
Změna termínu dorosteneckého zápasu

Utkání dorostu se spojeným mužstvem Vlachovice/Slavičín B bylo přeloženo na nový termín.

 
Pouťový zápas s Pohořelicemi
 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk
 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
5:1
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 19.05.2024, 17:00
18. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Sokol Trnava
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS