Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Prokřehlé diváky zahřály krásné fotbalové akce: Halenkovice - Tečovice 3:0

06.05.2019 | Roman Janeček

V neděli 5. května 2019 se mužstvo TJ Halenkovice na domácím hřišti utkalo s Tečovicemi B. Kulisou tohoto utkání bylo takřka "ostrovní" počasí - zataženo, přeháňky a chladný severák.

Počasí, že by psa nevyhnal, neodradilo asi 60 příznivců halenkovického fotbalu, kteří svého strádání zimou nakonec nemuseli litovat. Jednak se, jako poděkování za podporu, nevybíralo vstupné, ale hlavní uznání jim přišlo ze strany našich fotbalistů v podobě dalšího skvělého výsledku. Ten se nerodil úplně snadno.
Utkání začalo opatrně z obou stran. První střelu směrem na bránu hostí vyslal v 10. min. Tomáš Režný, směřovala nad. Ve 12. min. hlavičkoval po rohu domácích do golmana Dan Kocián. V podstatě z protiútoku hosté odpověděli brejkem, který byl zakončen lobem, těsně nad naši bránu. Hned na začátku zápasu se musel nechat vystřídat pro svalové zranění Filip Liška, kterého dobře zastoupil Martin Režný. Filipovi přejeme brzké uzdravení. Hosté se snažili a proto se jim podařilo připsat si další střelu mimo branku ve 14. min. Většina hry se v průběhu prvního poločasu odehrávala ve středu hřiště. Velký vliv na ni měl i silný vítr, proti kterému v prvním poločasu hráli právě naši fotbalisté. Ve 32. min. vystřelil na bránu Tečovic Jara Kašpar, ale mimo. Stejně tak dopadl i pokus Milana Stuchlíka ve 41. min. první poločas měl bezgólový průběh.

Druhý poločas byl už jiná písnička. Náš tým si vytvořil takřka soustavný tlak a bylo jen otázkou času, kdy se na světelné tabuli změní skóre. Hřiště nebylo bahnité, ale vlhké a měkké, diváci viděli několik pěkně provedených skluzů, zejména v podání výborně hrajícího Lukáše Jablonického. Fyzicky náročnou a bojovnou hru předváděl i Tomáš Režný a Karel Rapant, který byl několikrát tvrdě atakován. V 54. min. to znovu prubl Jara Kašpar, opět těsně mimo. O minutu později po pěkné přihrávce Jirky Sudolského Jara vystřelil znovu - tyčka. To už se na půli hostí odehrával doslova "hokejový přesilovkový kolotoč", ze kterého se hosté nebyli schopni dostat. V 56. min. Tomáš Režný těsně mimo. Hosté se ve druhém poločase z ojedinělé akce pokusili skórovat až v 66. min. ale prádní střela naštěstí skončila těsně vedle spojnice tyčí naší brány.
V 70. min. se začal zastřelovat Jirka Sudolský - zprvu to šlo mimo bránu. V 74. min. na hřiště po delší zdravotní přestávce vyběhl Kuba Polášek a hned o minutu později si svou aktivitou vykoledoval faul asi 30 metrů od brány hostí. K provedení přímého kopu se postavil Jara Kašpar, vedle něj postával Jirka Sudolský. Nakonec se rozběhl právě druhý jmenovaný. Fantasticky trefený balon nezadržitelně zacílil pod pravou šibenici - krásný gól, který zahřál u srdce všechny přítomné až na pány z Tečovic - ty zmrazil. Další gól byl k vidění hned v 79. min. To se ze skrumáže ve velkém vápně balon roztočil ve vzduchu a přes špičky prstů rukavic golmana hostí zapadl do sítě. Tečovický brankař se při zákroku bohužel zranil a musel být střídán. Gól byl v zápisu přisouzen Dominiku Poláškovi.
Utkání se dohrávalo, nálada byla výborná. K jejímu dalšímu zlepšení přispěl v 84. min. opět Jirka Sudolský, kterému se podařilo skórovat po rohovém kopu.
TJ Halenkovice - Tečovice B 3:0. V těžkém utkání se halenkovickému mužstvu podařilo už počtvrté za sebou naplno bodovat. Nula na kontě brankaře Martina Vykoukala se taky počítá. Halenkovice se usadily ve středu tabulky.

 
Aktuální články
Změna termínu dorosteneckého zápasu

Utkání dorostu se spojeným mužstvem Vlachovice/Slavičín B bylo přeloženo na nový termín.

 
Pouťový zápas s Pohořelicemi

Pouťový zápas s Pohořelicemi se bude hrát v sobotu 20. dubna.

 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk

V neděli 14. dubna dopoledne se hrálo soutěžní utkání mezi celky TJ Halenkovice a SK Louky B.

 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Příprava fotbalového areálu na jaro 2024
 
Přípravné utkání starších žáků
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 15.10.2023, 15:00
9. kolo
1:3
Sokol Březová - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS