Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Utkání s nadějným úvodem a remízovým koncem

19.10.2022 | Roman Janeček

Nejrychlejší gól Halenkovic za několik posledních let otevřel zápas proti týmu Louky B. Bohužel, byl jediným, který naši hráči vstřelili.

Utkání začalo se zpožděním. Důvodem byla komplikace při předcházejícím zápasu dorostu Halenkovic / Spytihněvi proti Hvozdné (0:4). Jeden z hostujících hráčů si bez cizího zavinění přivodil zlomeninu ruky. Musela být přivolána sanitka. Ještě před příjezdem sanitního vozu byl hráč ošetřen pány Josefem Gabrhelíkem, Radkem Vlachynským a Martinem Jančíkem, kteří utkání sledovali. Děkujeme jim za včasný a profesionálně zvládnutý zdravotnický zásah.

I přes velkou marodku, omluvenky z rodinných a pracovních důvodů a také rozhodnutí DK OFS o pozastavení činnosti Davida Marholta, bylo na halenkovické střídačce připraveno pět hráčů. Tři z nich ale byli dorostenci, kteří už měli v nohách utkání s Hvozdnou.

Zápas začal pro halenkovické snově. Po úvodní rozehrávce našel Jirka Sudolský Dominika Poláška, který ani ne po půl minutě efektním technickým zakončením otevřel skóre (1:0).
V 6. min. to individuálně zkusil Kuba Polášek, zakončil vedle. V 7. min. to Kuba prubnul pro změnu z dálky, jeho krásná střela orazítkovala spojnici břevna a tyče na brance Louk. Následnou dorážku Toma Režného vychytal brankař. V 15. min. nastřelil Jirka Sudolský tyčku. Drtivá převaha domácích, ze které bohužel vytěžili jen jeden gól, byla narušena až v 16. min., když Louky po pohledné kombinaci zakončily vedle. Ve 21. min. hlavičkoval po rohovém kopu Jirka Sudolský, odražený míč dorážel Lukáš Kocián, ale přestřelil. Ve 22. min. vyslal bombu na bránu hostí Pavel Juřena, také tento projektil směřoval nad bránu. Ze hry pro svalové zranění odstoupil Roman Šubík. Hra se srovnala. Ve 28. min. překazil Loukám příležitost Tomáš Janošek, který se po několikatýdenní nemoci vrátil do halenkovické branky. Ve 42. min. hosté na brankaře Halenkovic vyslali slabou střelu, ta pro Toma nebyla problémem.

Po přestávce ze hry odstoupil pro zranění další hráč základní sestavy, Pavel Juřena. Trenér Michal Huťka musel při střídání začít výrazně improvizovat. Úvod druhé půle byl ve znamení postupného přebírání iniciativy hostujícím týmem. Domácí se i přes velkou snahu nedostávali do příležitostí, hra se odehrávala z větší části uprostřed hřiště. V 69. min. hosté zahrávali přímý kop, který skončil nad naší branou. V 74. min. přišlo to, k čemu se postupně schylovalo delší čas. Chyba v naší obraně a neobsazený hráč ve velkém vápně znamenal vyrovnání na 1:1. Utkání se dohrávalo za velkého fyzického nasazení našich hráčů, kteří se snažili udržet alespoň bod za remízu. Tato snaha jim i přes převahu hostí vynesla příležitost z 84. min., kterou začal Tomáš Režný, pokračoval v ní Dominik Polášek nahrávkou na Lukáše Kociána. Lukášovo zakončení bohužel skončilo mimo bránu.

Tato akce byla poslední zajímavější situací, která se před zraky zhruba 150 diváků odehrála.
Vzhledem k úvodu utkání a nevyužitým šancím lze výsledek považovat za ztrátu dvou bodů. Na druhou stranu je třeba ocenit obětavost, se kterou oslabená sestava tento zápas dohrávala.
 
I přes tuto remízu zůstaly Halenkovice na druhém místě tabulky. Jejich nejbližší pronásledovatelé totiž také ztráceli remízami. Střed tabulky III. A třídy se ještě více zahustil.

Fotky Dušan Chlud

 
Aktuální články
Změna termínu dorosteneckého zápasu

Utkání dorostu se spojeným mužstvem Vlachovice/Slavičín B bylo přeloženo na nový termín.

 
Pouťový zápas s Pohořelicemi

Pouťový zápas s Pohořelicemi se bude hrát v sobotu 20. dubna.

 
Tři góly + čisté konto = tři body z Louk

V neděli 14. dubna dopoledne se hrálo soutěžní utkání mezi celky TJ Halenkovice a SK Louky B.

 
Zápas v Loukách bude důležitý
 
Dva rozdílné poločasy v prvním utkání jara
 
Jarní část sezóny 2023/24 otevře derby
 
Fotbalové jaro 2024 začíná
 
Kvalitní soupeři prověřili naše starší žáky
 
Příprava fotbalového areálu na jaro 2024
 
Přípravné utkání starších žáků
 
Utkání
TJ Halenkovice | neděle 15.10.2023, 15:00
9. kolo
1:3
Sokol Březová - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 22.10.2023, 14:30
10. kolo
9:0
TJ Halenkovice - SK Jaroslavice
 
TJ Halenkovice | neděle 29.10.2023, 14:00
11. kolo
5:3
Sokol Tečovice - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 07.04.2024, 15:30
12. kolo
0:2
TJ Halenkovice - Fatra Napajedla
 
TJ Halenkovice | neděle 14.04.2024, 10:00
13. kolo
0:3
SK Louky - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | sobota 20.04.2024, 16:00
14. kolo
VS.
TJ Halenkovice - TJ Pohořelice
 
TJ Halenkovice | neděle 28.04.2024, 16:00
15. kolo
VS.
FC Doubravy - TJ Halenkovice
 
TJ Halenkovice | neděle 05.05.2024, 16:30
16. kolo
VS.
TJ Halenkovice - Spytihněv
 
TJ Halenkovice | neděle 12.05.2024, 16:30
17. kolo
VS.
SK Lukov - TJ Halenkovice
 
 
© eSports s.r.o. & TJ Halenkovice - kontakt: radek.kedrus@kvasar.cz RSS